Qui som   Diuen de nosaltres    Visites guiades    Escoles    Consells    Col·labora   

Galeria Borghese

Es una de les col.leccions més boniques i importants del mon. La vil.la fou construïda pel Cardenal Scipione Borghese, apassionat d'art, erudit i un dels col.leccionistes més importants del barroc. Galeria Borghese fou creada com a Jardí de les delícies, com a espai on poder delectar l'esperit amb la contemplació d'obres d'art, plantes exòtiques i objectes refinats.
Entre les obres que s'hi poden admirar hi ha la famosa Paolina Bonaparte de Canova, diversos Caravaggios, Un Tiziano, dues obres de Raffaello i algunes de les obres mestres de Bernini, com la bonica escultura de Apol·lo i Dafne.
Per tal de preservar les obres, d'execepcional qualitat, el nombre de visitants està controlat i també la durada de la visita, la qual no pot superar les dues hores. Cal reservar per entrar. Si voleu visitar-la amb una de les nostres guies ens encarregarem nosaltres de fer la reserva i, un cop a dins, us conduirem vers les peces clau del Museu i us les ilustrarem fent-vos reviure la passió que el cardenal Scipione Borghese sentia per les seves obres d'art.

Horaris:
Obert tots els dies, excepte el Dilluns, de dos quarts de 9 del mati a dos quarts de 8 del vespre, la bitlleteria tanca a dos quarts de 7 de la tarda.

Torns de visita de màxim dues hores i de màxim 360 persones. Reserva obligatòria. Els torns d'entrada son els següents:
9-11h
11-13h
13-15h
15-17h
17-19h

Entrada per la galeria:
Sencer: 8,50 euros compresa la reserva.
Reduït: 5,25 euros pels joves d'edats compreses entre els 18 i 25 anys amb carnet.
2 euros pels menors de 18 anys i majors de 65.

Si es visiten amb una guia és obligatori llogar audiòfons a partir de 4 persones. Els audiòfons costen 1 euro per persona.
Si t'interessa aquest itinerari, vols rebre'n més informació
i/o vols saber-ne el preu ves
a la pàgina de contacte
 
Romaquí està dins el cens d'entitats per el foment de la llengua catalana de la Generalitat de Catalunya