Qui som   Diuen de nosaltres    Visites guiades    Escoles    Consells    Col·labora   

Visites de cap de setmana

Per qui ho desitgi cada cap de setmana organitzem les següents visites guiades en grup:

Museus Vaticans i Capella Sixtina:
La visita es durà a terme els Dissabtes a dos quarts de tres de la tarda. Tindrà una durada de dues hores i mitja aproximadament. Tindrà un cost de 20 euros pels adults, 10 euros pels menors de 25 anys i serà gratis pels menors de 15 anys.

Fòrum i Coliseu:
La visita es durà a terme tots els Diumenges a les 10 del mati i tindrà una durada de dues hores aproximadament.
Tindrà un cost de 20 euros pels adults, 10 euros pels menors de 25 anys i serà gratis pels menors de 15 anys.

Qui agafi les dues visites tindrà un descompte de 5 euros.

Per reservar una visita només cal que ens envieu un mail comunicant-nos el dia i la visita que voleu fer, el nombre de persones que sou i un número de telèfon on poder-vos contactar un cop a Roma. Els preus no inclouen el bitllet d'entrada que es comprarà amb la guia el dia de la visita guiada tot i que no caldrà fer cua per entrar als monuments.

Durant els ponts i les festes importants Romaquí també organitza visites en grup. Si visiteu Roma durant una festa important escriviu-nos i us informarem de les visites que tenim programades.

*Els grups ja constituïts que visiten Roma el cap de setmana poden si volen posar-se en contacte amb una guia oficial de Roma particular a traves de l'Associacio o demanar a Romaquí que els organitzi una visita a part.

Responem sempre els vostres mails, si al cap de dos dies no heu rebut un mail de resposta consulteu el correu spam o truqueu-nos al (0039)3206867193.

 
 
 
Romaquí està dins el cens d'entitats per el foment de la llengua catalana de la Generalitat de Catalunya