Qui som   Diuen de nosaltres    Visites guiades    Escoles    Consells    Col·labora   

MUSEU NACIONAL D’ARQUEOLOGIA A PALAU MASSIMO

.Col·lecció d’escultures d’època republicana
.Col·lecció d’escultures d‘època imperial
.col·lecció de pintures i mosaics d’època romana

El Palau Massimo és el Museu Nacional d’arqueologia. No és ni de bon troç tant visitat com els Museus Vaticans però això no vol dir que no sigui important, al contrari, és un Museu que val la pena de visitar i que està ple d’obres d’art d’un valor incalculable. Dins d'aquest museu om pot veure escultures tant importants com el famós Discòbol de Miro, l’escultura hel·lenística de bronze del boxejador i l’estàtua de l’emperador August entre altres.
A l’últim pis del museu s’hi conserven les obres més delicades . Al costat de la col·lecció de mosaics hi ha una col·lecció de frescos impressionant. Els frescos decoraven ni mes ni menys que dues vil.les imperials: la vil.la de la muller de l’emperador August, Livia Drusil.la, i la de la seva filla Júlia. Tractant-se dels frescos de dues vil.les imperials son frescos d’un valor excepcional, de altissima qualitat i molt ben conservats. Son alguns dels frescos de millor qualitat d’època romana que existeixen.

Preus i Horaris

Obert tots els dies de les 9 del mati a tres quarts de vuit de la tarda (el 24 i 31 de desembre de les 9 a les cinc). Tanca el Dilluns (excepte el Lunedi in Albis i durant la setmana de la Cultura), 1 de Gener, 25 de desembre. La bitlleteria tanca una hora abans.

Preus:
Sencer: 7 euros + 3 euros si hi ha una exposició a dins
Reduït: 3,50 euros + 3 euros si hi ha una exposició a dins pels joves d’edats compreses entre els 24 i 18 anys.
Gratis: pels menors de 18 anys i els majors de 65 ensenyant un carnet.

Si t'interessa aquest itinerari, vols rebre'n més informació
i/o vols saber-ne el preu ves
a la pàgina de contacte
 
Romaquí està dins el cens d'entitats per el foment de la llengua catalana de la Generalitat de Catalunya