Qui som   Diuen de nosaltres    Visites guiades    Escoles    Consells    Col·labora   

La Roma dels Papes

.Basílica de Sant Pere
.Pont Sant Angelo
.Castell Sant Angelo

Durant aquest recorregut es visitaran els monuments que representen el poder espiritual i també terrenal que els Papes tingueren al llarg de la història.

Començarem la visita a la Plaça de Sant Pere, entrarem dins la Basílica, la més gran del món cristià, on milers de fidels s’hi apleguen cada dia no només per resar sinó per admirar-ne els tresors. Veurem la Pietat de Miquel Àngel, el Baldaquí de Bernini, la Porta Santa i l’estàtua de Sant Pere amb el peu desgastat pels petons dels fidels. Tot seguit ens arribarem fins el pont st’Angelo on admirarem els àngels dissenyats per Bernini i entrarem dins de Castel Sant Angelo .El castell Sant Angelo unit als palaus apostòlics mitjançant un passadís secret anomenat “passeto” va ser el Castell dels Papes.

El castell va ser el refugi dels Papes més importants del Renaixement i és el símbol del poder terrenal dels Papes. Els artistes del renaixement decoraren les seves sales amb grotescos i elegants trompe d’oil . Mentre algunes sales s’embellien altres es convertien en presons. Al castell s’hi empresonava i condemnava a mort els enemics dels Papes i a part de ser famós per haver estat la residència dels Papes també ho és per haver estat una terrible presó. La visita acabarà al damunt del Castell des d'on hi ha una bonica vista panoràmica de la ciutat.

Horaris i preus Castell Sant Angelo

Obert tots els dies des de les 9 del mati fins a dos quarts de 7. Tancat el Dilluns (excepte el Lunedi in Albis i durant la setmana de la cultura), 1 de Gener i 25 de Desembre.

Bitllet sencer: 5 euros + 2 euros quan a dins hi ha alguna exposició
Reduït: 2,50 euros + 2 euros quan a dins hi ha alguna exposició pels joves entre els 18 i els 24 anys.
Gratis: pels menors de 18 anys i majors de 65 ensenyant un carnet.

Si t'interessa aquest itinerari, vols rebre'n més informació
i/o vols saber-ne el preu ves
a la pàgina de contacte
 
 
 
 
 
Romaquí està dins el cens d'entitats per el foment de la llengua catalana de la Generalitat de Catalunya