Qui som   Diuen de nosaltres    Visites guiades    Escoles    Consells    Col·labora   

Les places de Roma

.Plaça d’Espanya
.Fontana di Trevi
.Panteó
.Plaça Navona

Conèixer Roma vol dir també passejar per les seves places i mercats, veure un caputxino a la terrassa d'un bar o gaudir d'un gelat de ciocolato e pistachio sota el sol.
Aquest itinerari us permetrà gaudir de la Roma puix que és un agradable passeig per les places més boniques de la ciutat.

Començareu la visita a la Plaça d'Espanya. Aquesta plaça amb la seva escalinata de formes sinuoses és una de les més elegants de Roma.

Passejareu per Via Condotti, la via més luxosa de la ciutat, vorejada de botigues cares i sofisticades.

Llençareu una moneda a la famosa Fontana di Trevi i gaudireu de la cort de tritons que apareix entre els saltant d'aigua de la font.

Amb la remor de l'aigua a les orelles us encaminareu vers la plaça de Montecitorio, on hi ha el Parlament Italià.

Veureu la famosa columna dedicada a l'emperador Marc Aureli i el Panteó. El Panteó és un temple d'època romana imponent. Els bonics marbres policroms del terra i de les parets, les columnes acanalades i la immensa cúpula de cassetons tenen més de dos mil anys.

La excursió continuarà vers la famosa Plaça Navona. Allí admirareu les obres dels arquitectes més importants d'època barroca: en Borromini i en Bernini. La plaça fou construïda al damunt d'un estadi romà que també veureu perquè les arcades de travertí treuen el cap de sota la plaça.

Abans d'arribar-hi, però, valdrà la pena entrar a l'església de Sant Lluís dels Francesos per veure 3 obres de Caravaggio, un altre geni del Barroc.

La visita acabarà a Campo dei Fiori, una de les places més animades de la ciutat, famosa per la corprenedora escultura de Giodano Bruno i pel seu mercat.

Si t'interessa aquest itinerari, vols rebre'n més informació
i/o vols saber-ne el preu ves
a la pàgina de contacte
 
Romaquí està dins el cens d'entitats per el foment de la llengua catalana de la Generalitat de Catalunya