Qui som   Diuen de nosaltres    Visites guiades    Escoles    Consells    Col·labora   

Museus Vaticans:

Els Museus Vaticans reben el nom de Museus, perquè estan formats per quatre museus diferents cadascun dels quals es composa de tres o quatre col.leccions. Son molt grans, tenen una superfície de 50.000 metres quadrats, és a dir, si closquéssim els objectes un rere l’altre tindrien una extensió de 8 Kilòmetres. Sovint qui visita els museus es cansa molt abans d'arribar a les peces més importants o inclús, desorientat, se les passa de llarg. Per evitar que això passi és important visitar els museus amb una guia experta que us orienti i us permeti veure les peces cabdals dels museus. L’objectiu de la nostra associació és oferir-vos un recorregut racional que us permeti veure el major nombre de sales possible sense cansar-vos excessivament i sense perdre el temps. El que volem és que qui visiti els Museus en surti satisfet.
Us proposem dos tipus d’itineraris:

.Museus Vaticans: dues hores i mitja de durada

Durant aquest recorregut visitarem el palau del Belvedere, palau on van néixer els Museus Vaticans, i allà veurem la col·lecció d’escultures dels Papes del renaixement. Veurem importants escultures com l’ Apoxiomenos de Lisip, l’Apol·lo del Belvedere i el famós Laoocont entre altres. Recorrerem les galeries d’en Bramante,i admirarem la galeria dels mapes. Visitarem les estances de Raffaello, on visqueren els Papes del passat, i acabarem la visita dins la Capella Sixtina, on sota la volta de Miquel Àngel s’hi celebren els conclaves i s’hi escullen els nous Papes.

.Museus Vaticans i Basílica de Sant Pere: tres hores i mitja de durada

Visitarem el palau del Belvedere, palau on van néixer els Museus Vaticans, i allà veurem la col·lecció d’escultures dels Papes del renaixement. Veurem l’ Apoxiomenos de Lisip, l’Apol·lo del Belvedere i el famós Laoocont. Recorrerem les galeries d’en Bramant i visitarem les sales de Raffaello, on visqueren els papes del passat, i acabarem la visita dins la Capella Sixtina, on sota la volta de Miquel Àngel s’hi fan els conclaves i s’hi escullen els nous papes.
A través de la Capella Sixtina passarem a la Basílica de Sant Pere, la Basílica més gran del mon cristià i n’admirarem els tresors. Veurem la Porta Santa, la Pietat de Miquel Àngel, el Baldaquí de Bernini i l’estàtua de Sant Pere, amb el peu desgastat per les mans dels fidels que devotament li toquen des de fa segles.

mapa
  INFORMACIONS PRÀCTIQUES
Les basíliques romanes normalment obren a les 10 del matí i tanquen a les 6 de la tarda. L’horari d’entrada dels Museus Vaticans és a les nou; l’horari de sortida és a les sis de la tarda, la billleteria tanca dues hores abans. Algunes seccions del Museu, com la Pinacoteca, tanquen una hora abans.
Us recordem que no es pot entrar als Museus i a la Basílica amb pantalons curts o faldilla curta ni ensenyant les espatlles. També us desaconsellem d’arribar amb bosses grans o paraigües llargs perquè si així fos s’hauran de deixar al guarda-roba obligant-vos a sortir pel mateix lloc per on heu entrat fent-vos perdre un xic de temps.

Preu entrada:

El bitllet d'entrada als Museus Vaticans permet visitar els Museus i la Capella Sixtina
15 € adult
8 € per menors d'edat majors de 6 anys i menors de 24 anys amb carnet d'estudiant internacional
Gratuït per menors de 6 anys i persones minusvàlides

Si t'interessa aquest itinerari, vols rebre'n més informació
i/o vols saber-ne el preu ves
a la pàgina de contacte
 
 
 
 
 
Romaquí està dins el cens d'entitats per el foment de la llengua catalana de la Generalitat de Catalunya